• Adresă: Strada Cornișei, Numărul 58
  • Telefon: 0726602099
  • Program lucru Luni-Vineri 09.00-16.00
Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Set Barbie Salonul De Cosmetica

120,00lei

Petreceți o zi Barbie la spa cu setul de joacă Sparkle Mask Spa Day (Salonul De Cosmetică), unde copiii pot învăța ritualuri de relaxare și wellness. Setul de joacă include o păpușă Barbie (29.2 cm) cu genunchi flexibili, o figurină de cățeluș cu mască pentru ochi, o zonă de toaletă, chiuvetă și multe altele, în total peste 15 piese de poveste pentru a reproduce o experiență facială relaxantă.

Stoc epuizat

Adăugați produse în valoare de 300,00lei pentru a obține transport gratuit!

  • PLĂTĂ ÎN SIGURANȚĂ CU VISA SAU MASTERCARD
  • PLĂTĂ NUMERAR LA LIVRARE
  • DESCHIDERE COLET GRATUITĂ LA LIVRARE
  • LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI DE PESTE 300 LEI
  • RETURNARE ÎN 14 ZILE LUCRĂTOARE
Barbie
Distribuie prietenilor...

Copiii vor avea la dispoziție 4 măști de față colorate, translucide și sclipitoare și 3 măști de ochi cu tematică animală din care pot alege, în total 7 măști! Imediat ce se termină timpul de joacă, pot pune măștile de față în pungi resigilabile cu tematică Barbie® (exact ca acasă) pentru a se juca din nou și pentru a le depozita în zona de toaletă. Include păpușa Barbie, cățeluș cu mască pentru ochi, chiuvetă și oglindă, scaun înclinabil, prosop, 4 măști pentru față, 4 pungi resigilabile, 3 măști pentru ochi cu temă de animale, o sticlă de loțiune, papuci și bentiță. Păpușa nu-și poate menține poziția fără sprijin. Culorile și decorațiunile pot varia. Pentru copii cu vârsta de 3 ani și peste.
– Setul de joacă Barbie Sparkle Mask Spa Day le permite copiilor să petreacă o zi la spa, învățând ritualuri de bunăstare și relaxare!
– Setul de joacă include păpușa Barbie (29.2 cm) cu genunchi flexibili, o figurină de cățeluș cu mască pentru ochi, zonă de masă de toaletă, chiuvetă și multe altele. În total, peste 15 piese de poveste pentru a reproduce o experiență facială relaxantă.
– Purtând o salopetă drăguță cu o bentiță roz, păpușa Barbie (29.2 cm) este pregătită să își aplice măștile de spa pentru o zi de bunăstare și relaxare.
– Setul Salonul De Cosmetică include 4 măști de față colorate, translucide și sclipitoare și 3 măști de ochi cu tematică animală din care poți alege, în total 7 măști!
– De îndată ce se termină timpul de joacă, pune măștile de față în pungi resigilabile cu tematică Barbie (ca acasă) pentru a te juca din nou și depozitează-le în zona măștilor de toaletă.
– Include păpușa Barbie, cățeluș cu mască pentru ochi, chiuvetă și oglindă, scaun înclinabil, prosop, 4 măști pentru față, 4 pungi resigilabile, 3 măști pentru ochi cu temă de animale, o sticlă de loțiune, papuci și bentiță.
– Copiilor le vor plăcea posibilitățile nesfârșite de povestire și de joacă creativă.
– Salonul de cosmetica este un cadou minunat pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, în special pentru cei cărora le place să învețe despre activitățile de relaxare și de wellness!

Greutate 0,6 kg
Dimensiuni 25,5 × 8 × 32,5 cm
Baterii

Nu

Brand

Barbie

Colecție

Self Care

Culoare

Material

Plastic

Păr

Blond, Lung

Pentru

Fete

Tip produs

Păpușă, Set de joacă

Vârstă

3+

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Barbie Salonul De Cosmetica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nerecomandat pentru copiii sub 3 ani!
Atenție! Jucăria poate conține piese mici care pot fi înghițite!
Păstrați ambalajul pentru consultări ulterioare, deoarece conține informații importante.
Utilizați sub supravegherea unui adult.

Retur Produse

În termen de 14 zile

Transport Gratuit

La comenzi peste 300 lei

Suport Clienți

Luni-Vineri | 09.00-16.00

Plată Securizată

Plată ramburs sau card